LEVENSCYCLUS NATUURWEZENS

 

Soms kom je op zulke prachtige en magische plekken dat je alleen maar met je mond open kunt genieten en vooral niet moet gaan bedenken hoe het kan dat dingen lopen zoals ze lopen.

Een van plekken is de Highlands in Schotland. 

 

Ik had te horen gekregen van de natuurwezens dat daar een essence gemaakt diende te worden.

Rondom Findhorn. En om het nog allemaal wat makkelijker te maken, moest de essence bestaan uit de energieën van natuurwezens van drie verschillende plekken: Pluscarden Abbey, een energiepunt in Forres en ergens in de lagune van Findhorn, wat nog een flinke pendelklus werd.

 

Waarom op drie plekken? Het antwoord kwam al gauw. De drie punten hebben met elkaar te maken met betrekking tot de levenscyclus van natuurwezens.

In Pluscarden Abbey worden er blauwdrukken geweven van nieuw te baren natuurwezens. In het gebied rondom Forres, waar ooit energetisch 7 heuvels lagen, worden de blauwdrukken omgezet in vorm. Ik zie dat dan voor me dat er natuurwezens zijn die de hele dag druk in de weer zijn met klei om lekker te boetseren. In de lagune van Findhorn worden de natuurwezens uiteindelijk geboren. Findhorn is één van die natuurlijke baringsgebieden. Zo zijn er nog talrijke andere op onze wereldbol.

 

Wanneer natuurwezens overlijden komen ze, net als wij, in een soort tussenwereld. Op aarde zijn dit vaak afgelegen gebieden: woestijnen, bergketens of het hoogveen. Deze plekken onderscheiden zich door hun bijzondere lichtheid. In het gebied rondom Forres is dit in de Grampian Mountains, één van de drie grootste bergketens in Schotland. Hier kunnen de natuurwezens op adem komen, regenereren en wennen aan de energieën van de aarde. Ze bereiden zich in deze fase ook voor op hun nieuwe leven en taken. 

 

De essence die gemaakt is heeft dus ook te maken met de levenscyclus, jouw levenscyclus.

Je krijgt inzichten voor welke blauwdruk jij gekozen hebt voor dit leven met betrekking tot je verbinding en samenwerking met natuurwezens. Verkrijging van verdere kennis hoe je die blauwdruk kunt materialiseren en uitwerken. In een later stadium kunnen de vruchten hiervan geplukt worden. Je leven transformeert en wordt lichter, dieper, liefdevoller en vreugdevoller. 

 

Omdat ik mijn bagage op een of andere manier op de heenweg niet kon inchecken; lang leve budget airlines, moest ik alcohol kopen in Schotland. Ik gebruik alcohol slechts ter conservering van de essences. Het was een makkie iets te vinden in het land van de ‘dram’. Het werd een biologische whiskey die, bleek later, gedistilleerd werd in Forres. Haha, was dat niet een plek die bezocht moest worden? Die natuurwezens toch ....

 

 

Copyright ©2015-Erica de Kat Angelino

 


Levenscyclus Natuurwezens

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...