Voorwoord

De afgelopen weken was ik in gesprek met mijzelf over nu1. Ga ik ermee door of ga ik er niet mee door? Er zat namelijk niet zoveel energie meer in van mijn kant. Waarom dan niet? 

Omdat ik nu1 uitgeef vanuit een visioen en niet vanuit de drijfveer geld te verdienen, kom ik toch een beetje in de problemen. Ik wilde het oude systeem van geld verdienen via advertenties en abonnementen loslaten omdat ik daar niet meer in geloof. Echter, we zitten nog steeds in de fase dat we geld nodig hebben. Ik heb geprobeerd met een nieuw verdienmodel te werken, maar helaas werkt dit onvoldoende.

 

Tijdens mijn meditaties voelde ik dat ik verder mocht gaan met nu1. Oké dacht ik, maar tevens vroeg ik mij af: wat was alweer de essentie van het opzetten van dit tijdschrift. O ja, om met een aantal schrijvers ervaringen te delen met lezers over de hele wereld. Over onze zoektocht hoe we ons weer verbinden met onszelf, met de natuur en met onze voorouders. Wat raar dat ik nu weer in die valkuil trap wat ik mijn hele leven al had gedaan, namelijk afdrijven van ‘waar het om gaat’ door mij weer met de financiële kant bezig te houden. 

 

Mijn taak op aarde is om zoveel mogelijk zaadjes te planten om het collectief bewustzijn te bevorderen. Nu1 is daar een voorbeeld van. Ik had het contract met het bedrijf waar ik de software van betrek opgezegd. Maar, zij handelden alsof ik niet had opgezegd. Zij zeiden; ‘Monique, je moet er echt mee doorgaan want het blad heeft zoveel potentie. Je onderscheidt je van andere bladen doordat je nu1 online over de hele wereld verspreidt. Financieel komen we er wel uit. ’Ik zit nu een jaar bij Fullmoon en zij lieten mij de statistieken zien: 29.200 pageviews in 60 landen. ‘Je kunt er nog zoveel meer uithalen’. Ja dat klopt, maar hoe dan? 

 

Misschien hebben jullie ideeën en zijn er zelfs lezers die een bijdrage willen leveren hoe we nu1 kunnen laten groeien. Het zou geweldig zijn wanneer lezers buiten Nederland een bijdrage zouden leveren in de vorm van het schrijven van een eigen ervaring op hun spirituele pad. Dan zijn we echt internationaal verbonden via nu1. 

Kortom heb je goede ideeën om nu1 te laten groeien, dan hoor ik het graag! Ik ga in ieder geval met veel energie weer door!

 

Veel leesplezier,

Monique

www.myreality.nu

 

Copyright ©2015 - Design by nu1

 

1205_Voorwoord

Voorwoord

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...